Карди Би сравни сегашната си слава като певица с някогашните

...
Карди Би сравни сегашната си слава като певица с някогашните
Коментари Харесай

Карди Би сподели за успеха си като стриптийзьорка - slava.bg

Карди Би съпостави сегашната си популярност като певица с тогавашните си триумфи като стриптизьорка, заявявайки, че в никакъв случай не се е тормозила от конкуренцията. Бившата разголена танцьорка твърди, че в никакъв случай не се съпоставя с други актьори, тъй като е изцяло уверена в личните си качества като рапър. Тя имала такова отношение към съперниците още от времето, когато упражнявала предходната си специалност.

Пред американското списание Elle Карди Би споделя: „ Нося нещо друго. Аз съм си аз, самата себе си и съм такава от времето, когато работех по клубовете. Знам, че когато изляза на сцената, не давам пет пари за представянето на предходната или на следващата… Знам, че ще си изкарам парите. Знам, че съм неприятна, тъй като съм друга. Правя разнообразни придвижвания. Имам друго представяне”.

27-годишната Карди споделя, че в последно време е пренебрегната в обществените медии и акцентира, че няма желание да се отхвърля от музиката макар слуховете, популяризирани от нейните критици. „ Имам възприятието, че хората ме нападат, тъй като желаят да усещам този напън и тормоз, с цел да се откажа, и желаят да кажа: „ О, аз се отхвърлям от музиката “ или „ Ще изтрия моя профил в Инстаграм и Туитър. Е, не съм подготвена да го направя. Никой в никакъв случай няма да има толкоз власт над мен, че да ме накара насила”.

Източник: Monitor

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР