Кандидатът за кмет на София на ПП, ДБ и „Спаси

...
Кандидатът за кмет на София на ПП, ДБ и „Спаси
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Не ме е срам от миналото на дядо ми

Кандидатът за кмет на София на Политическа партия, Демократична България и „ Спаси София “ Васил Терзиев разкри за какво влиза в борбата за кметския пост в столицата.

Той разяснява изказванията какъв е бил дядо му, какво се е случвало в предишното с близки негови. " Знам на какво съм учтив, нямам от какво да се срамя ", съобщи Терзиев и подсигурява, че няма да излезе по-богат от Общината, в случай че влезе в нея.

" Дълбоко имам вяра, че съумелите хора са тези, които би трябвало да се връщат към обществото. Идват моменти, когато би трябвало да направиш този избор - дали да стоиш в профил, да гледаш какво се случва и да си неудовлетворен, или просто да направиш нещо по въпроса, когато имаш тази опция ", съобщи в първото си телевизионно изявление Терзиев.

Въпреки предложенията през годините, в този момент взема решение да се включи в борбата за София, тъй като усеща, че може да бъде потребен. „ Сега имаше потребност да намерим път към това да обединим всички тези обединения към едно. "

Терзиев изясни, че се стреми да построи екип, който да може да реши проблемите на София. „ Ние си представяме да има повече старания да се резервира зеленината на кварталите, да се облагородят зелените площи, да се нападна презастрояването и да бъде решен казусът с паркингите”, разясни той, като даде поръчка за градежи на паркинги и зониране.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР