Израел атакува десетки ирански военни обекти в Сирия в отговор

...
Израел атакува десетки ирански военни обекти в Сирия в отговор
Коментари Харесай

Израел е нанесъл удари срещу десетки ирански мишени в Сирия тази нощ

Израел нападна десетки ирански военни обекти в Сирия в отговор на ракетни набези против негови бази на окупираните Голански възвишения, заяви израелската войска в декларация, представена от Ройтерс и Франс прес.

Нападенията против израелските бази са осъществени под командването на иранския военачалник Касем Солеймани, сподели израелски боен представител, представен от Ройтерс. Той добави, че Израел е уведомил Русия преди да нанесе ударите на сирийска територия. Израел не се стреми към военна ескалация с Иран, сподели още представителят на израелската войска.

По рано сирийски държавни медии, представени от Ройтерс оповестиха, че противовъздушната защита на Сирия се е задействала тази нощ против израелски ракети на сирийска територия, само че не прецизираха къде.

Израелски ракети бяха изстреляни в отговор на иранско ракетно нахлуване от сирийска територия против окупирания от Израел бранш на Голанските възвишения. Израелската войска заяви по-рано, че ирански сили са изстреляли ракети от сирийския бранш на Голанските възвишения против израелски позиции.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР