Агресия на пътя? 36-годишен криминално проявен от Лом е задържан

...
Агресия на пътя? 36-годишен криминално проявен от Лом е задържан
Коментари Харесай

Агресия на пътя в Лом? Мъж счупи с брадва стъкло на „Ауди“, шофьорът му пострада

Агресия на пътя? 36-годишен престъпно проявен от Лом е арестуван поради хулиганска демонстрация . Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Монтана.

Сигнал в 11:10 часа през вчерашния ден е получен РУ-Лом. Той е бил за това, че на ул. „ Дружба “ в ломския кв. „ Момин брод “ мъж е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред, като благодарение на секира е счупил предното ляво стъкло на лек автомобил „ Ауди А6 “ със софийска регистрация, ръководен от 5 7-годишен ломски гражданин , с престъпни прояви.

При спора е била нанесена лека телесна щета на лидера на автомобила, изразяваща се в хематом на лявото бедро . Пострадалият е прегледан от ФСМП-Лом.

Местопроизшествието е било посетено от чиновници на РУ-Лом , които направили оглед.

По случая са били снети сведения от очевидци и конфискувани материални доказателства. Извършителят на хулиганската демонстрация – 36-годишен ломски гражданин , е арестуван за 24 часа в РУ-Лом. Действията по формираното досъдебно произвеждане по член 325, алинея 1 от Наказателен кодекс не престават под наблюдението на прокуратурата.

След заканите за митинг: Графиците на ВиК ремонта към този момент са оповестени на уеб страницата сдружението и на Община Варна

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР