БСП не предаде избирателите си – каквото обещахме, го изпълнихме.

...
БСП не предаде избирателите си – каквото обещахме, го изпълнихме.
Коментари Харесай

БСП не предаде избирателите си

" Българска социалистическа партия не съобщи гласоподавателите си – каквото обещахме, го изпълнихме. Винаги сме защитавали националния интерес, а в енергетиката той беше да не продаваме нуклеарното си съоръжение, да отложим либерализацията и спрем шоковия скок на цените за семействата ",  съобщи лидерът на „ Българска социалистическа партия за България ” в Стара Загора и Пазарджик Драгомир Стойнев в тв изявление.
„ Превърнахме се в страната, която не създава нуклеарно съоръжение, само че за повторно продава нуклеарно съоръжение. Такава страна няма по света. При нас го има, с помощта на ГЕРБ и десните партии, които през годините направиха всичко допустимо най-евтиният нуклеарен план на България да не се случи ”, разясни той.
Стойнев напомни, че Българска социалистическа партия е партията, противопоставила се на решението на ръководещите от ГЕРБ, ПП-ДБ  да продадат нуклеарното съоръжение на Украйна и го назова национално изменничество.
България има потребност от държавници, от народни представители тук и в Екологичен потенциал, които да пазят националния интерес и енергийната сигурност на страната, безапелационен е Стойнев.
По думите му Сглобката работеше за непознати държавни управления с цел да се харесат на Европейски Съюз и да вземат едни пари, а не  какво ще се случи с пенсионерите, с хората с увреждания, с младите фамилии и децата, с образованието, със опазването на здравето.
„ Българска социалистическа партия обещахме безвъзмездни детски градини и те са факт. Обещахме минималната заплата да е 50 % от междинната и това се случи. Обещахме 30 % увеличение на пенсиите, постигнахме го ", напомни Стойнев
" Настояваме за предоговаряне на Зелената договорка. България по отношение на 90-та година е понижила своите въглеродни излъчвания с 43 %. Германия, Италия, Франция - с по 20 %. Нека да нямаме изкуствени цели, богатите страни да се крият зад бедните, а да имаме една обща цел ”, прикани Стойнев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР