Шана Гарднър, бившата съпруга на убития мениджър на Microsoft Джаред

...
Шана Гарднър, бившата съпруга на убития мениджър на Microsoft Джаред
Коментари Харесай

Бившата съпруга на убития директор на Microsoft пожела „на добър час!“ на убиеца, на когото се твърди, че е платила да извърши убийството: свидетел

Шана Гарднър, някогашната брачна половинка на убития управител на Microsoft Джаред Брайдън, написа " триумф! " на чек, написан на килъра, за който се твърди, че е наела да извърши убийството на Брайдън през 2022 година, очевидец даде показания по време на чуване в сряда. очевидци в сряда по време на чуване, с цел да се дефинира дали Гарднър - майка на две деца, упрекната в, скрит план за осъществяване на ликвидиране от първа степен, склоняване към осъществяване на углавно закононарушение и застрашаване на деца - би трябвало да получи облигация по делото за ликвидиране.

Гарднър и нейният втори брачен партньор Марио Фернандес Салдана са предложили 150 000 $ на Хенри Тенон, някогашен наемател на Фернандес-Салдана, с цел да извършат убийството. Чек за $5000 до Tenon с дата 4 април 2022 година от Gardner's and Saldana's LLC, First Choice Home Rentals, гласи „ Kickstarter “ и „ Успех! “, съгласно полицейския отдел на Джаксънвил Бийч. Крис Джонс.

" Г-н Тенон съобщи, че това е първото от многото заплащания, за които се пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР