Coronation Street излъчи експлозивен whodunnit в сряда вечер, когато злият

...
Coronation Street излъчи експлозивен whodunnit в сряда вечер, когато злият
Коментари Харесай

Феновете на ITV Coronation Street забелязват жизненоважен детайл в нападението на Нейтън whodunnit, което `доказва`, че това `не е Дейвид`

Coronation Street излъчи избухлив whodunnit в сряда вечер, когато злият Нейтън Къртис беше атакуван и оставен да почине.

Само неотдавна Бетани Плат остана ужасена, защото предишното й се върна, с цел да я преследва, откакто видя някогашния принудител Нейтън Къртис в Уедърфийлд. Феновете на сапунката ще си спомнят, че Бетани беше спретната от злия Нейтън, преди да заяви за него и бандата му на полицията. Мрачната история приключва с това, че Бетани се изправя пред Нейтън и останалите в съда, като той е изпратен в пандиза.

Бетани е видяла алено и е обвинила Нейтън, който беше освободен преди месеци, в убийството на изчезналата тийнейджърка Лорън Болтън. Тази седмица Бетани настойчиво се опитваше да потвърди, че Нейтън е забъркан в изгубването на Лорън, даже накара PC Craig Tinker. В сряда вечерта Сара довери на Гари, че се тревожи за Бетани, защото се е фиксирала да се пробва да припише убийството на Лорън на Нейтън.

Не след дълго Бетани и сътрудникът Даниел Озбърн се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР