Изкарах два инфаркта. Единият беше миналата година. Вторият наскоро, преди

...
Изкарах два инфаркта. Единият беше миналата година. Вторият наскоро, преди
Коментари Харесай

Академик Балкански: Изкарах два инфаркта!

" Изкарах два инфаркта. Единият беше предходната година. Вторият неотдавна, преди да отворим още веднъж порти ". Това призна цирковият актьор учен Александър Балкански, разбра HotArena.

" Вече съм добре. Имам няколко стенда. Чувствам се чудесно. Всяка заран упражнявам. Правя гимнастика, скачам на въже ", добави още учен Балкански. Той разкри, че циркът хлопва кепенците поради задълбочаващата се рецесия с Covid-19 в страната. Последното зрелище е след няколко дни. Друго няма да има до април идната година.

" Не желая някой да се болести в цирка. Затова взехме решение да затворим ", разкри още Александър Балкански. Цирковият актьор не се тормози от Covid-19, макар че е в рисковата група. Той е в преклонна възраст - 78 години. А към този момент има и няколко болести.

Балкански носи маска, както поучават от Националния действен щаб. " Не се опасявам от ковид. Дали ще умра от него, или от нещо друго, е Божа работа. Ако Господ е решил, че няма какво да дам повече на света, ще се заряза с ковид и Бог ще ме прибере при него ", метафизичен съобщи ученият.

Балкански за следващ път засегна тематиката по какъв начин никой не дава пари за цирковото изкуство в България. Това е от години, но той не се предава. И е безапелационен, че циркът няма да загине у нас, до момента в който той е отпред. " И настоящи, и предходни министри приказват за парите на артисти, музиканти, само че не и за циркови актьори. Нищо не се дава у нас ", споделя с оскърбление Балкански, който показа, че родният цирк се бори за премията най-хубав в Европа за тази година. " Никой към този момент не приказва за това изкуство. Цирка постоянно ще го има ", безапелационен е Балкански, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР