Победителят в конкурса за песен на Евровизия 2024, Немо Метлър

...
Победителят в конкурса за песен на Евровизия 2024, Немо Метлър
Коментари Харесай

Швейцарският победител в Евровизия Немо казва, че „силният“ фурор ги е натъжил наистина

Победителят в състезанието за ария на Евровизия 2024, Немо Метлър сподели, че са били „ в действителност тъжни “ по време на надпреварата след безредните подиуми и митингите.

Небинарната певица, на 24 години, в розова пола и бухнал пуловер, балансираше върху накланящ се железен диск, до момента в който пееха своята оперно-танцова композиция The Code в събота вечер в Малмьо, Швеция.

Състезанието беше затънало в разногласия към присъединяване на Eden Golan от Израел и огромна група стачкуващи бяха пред Malmo Arena, до момента в който се изпълняваха осъществяванията.

Няколко протестиращи също бяха арестувани и отведени от полицията, в това число шведската климатична активистка Грета Тунберг.

Немо сподели на конференцията на Евровизия: „ Трябва да кажа, че цялото това прекарване беше в действителност интензивно и не просто прелестен през целия път.

„ Имаше доста неща, които не изглеждаха като всичко обвързвано с обич и единение. И това ме натъжи доста и в това време... имаше толкоз доста обич и тук. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР