Спектакълът на Държавен куклен театър – Пловдив, “, гостува на

...
Спектакълът на Държавен куклен театър – Пловдив, “, гостува на
Коментари Харесай

Спектакълът „Палечка“ гостува на варненските деца

Спектакълът на Държавен куклен спектакъл – Пловдив, „ “, гостува на варненските деца на 13 май (понеделник) от 16 ч. Приказката на Ханс Кристиан Андерсен за мъничкото момиченце с огромните фантазии ще оживее на сцената на Фестивален и конгресен център (зала „ Европа “). По сложния път към същинското благополучие, ще открие какъв брой са значими смелостта, милосърдието и другарството. Режисурата и драматизацията са на , а сценографията – на  

Спектакълът „ Пелечка “ е „ черешката на тортата “ във второто издание на. С него ще бъде закрит тридневният детски празник. По-рано денем малчуганите и техните родители могат да се насладят на постановката (11 ч), изпълнена още веднъж от Държавен куклен спектакъл – Пловдив.

Билети може да се закупят през и на касите на.

Влагаме извънредно доста обич и точност при подбора на спектакли и имаме вяра, че ще има доста щастливи усмивки за край, споделя уредникът на фестивала Дарина Колева. Кукленият спектакъл е изкуство, което освен забавлява дребните фенове, само че е и значима част от тяхното развиване. То подтиква детското въображение и креативност, развива качества като любезност, съпричастност и отговорност, които са изключително скъпи в наши дни, прибавя Колева.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР