Испанският тенисист Рафаел Надал смята, че сезон 2018 бе успешен

...
Испанският тенисист Рафаел Надал смята, че сезон 2018 бе успешен
Коментари Харесай

Надал: Сезон 2018 беше успешен, Ноле доказа, че може да бъде най-добрият

 Легендата Борис Бекер: Доминацията на Федерер и Надал е на път да завърши
Испанският тенисист Рафаел Надал счита, че сезон 2018 бе сполучлив за него, откакто през тази година Матадора завоюва за 11-и път обичания си шампионат от Големия шлем " Ролан Гарос ".

Той не спести положителните си думи и по адрес на Новак Джокович, който направи сензационно завръщане на корта след травмата на лакътя и стигна до първото място в международната класация.

" В момента упражнявам и се приготвям за началото на сезона. Чувствам се добре. Когато бях в положение да играя, успявах да го върша на положително равнище и да постигнам резултати.

Поради тази причина считам, че сезонът бе доста сполучлив, участвах в девет шампионата и приключих втори в света.



Ролан Гарос е най-важният шампионат в кариерата ми. Да го печеля 11 пъти е доста особено за мен. Обичам да играя в Париж и постоянно съм чувствал, че Ролан Гарос за мен е особено място

Новак потвърди, че може да бъде най-хубавият и да е доста сложен конкурент. Успя да се завърне, доста сложен противник е, комплицирано може да бъде надвит.

Мачовете ни постоянно са доста интензивни, покрива добре всички ъгли на корта. Със сигурност един от най-големите противници, които някой въобще може да има в тениса ", сподели Надал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР