Испанските власти разбиха нелегално производство на цигари по сигнал на

...
Испанските власти разбиха нелегално производство на цигари по сигнал на
Коментари Харесай

Испанските власти разбиха нелегално производство на цигари по сигнал на ГДБОП

Испанските управляващи разрушиха незаконно произвеждане на цигари по сигнал на ГДБОП . Престъпната група се е занимавала с нелегално произвеждане в интервала 24-26 февруари 2021 година, заяви Министерство на вътрешните работи. За осъществяването на всички етапи фабриката е била изцяло оборудвана със профилирана техника. По време на акцията са конфискувани 257 800 кутии цигари - създадени и подготвени за следващ превоз, материали и консумативи за производството на тютюневите произведения от четири марки цигари.

В помещението са арестувани осем служащи с украинска народност. Сред задържаните е и български жител, заемал високо равнище в йерархията на незаконната организация. При претърсванията в населяваното от него жилище са открити и конфискувани мобилни телефони и сумата от 35 хиляди евро в брой.
 Гърция разруши огромна мрежа за контрабанда на цигари, има българска връзка
Гърция разруши огромна мрежа за контрабанда на цигари, има българска връзка

Близо 40 души са били задържани

Претърсени са още две складови пространства, засечени в границите на воденото следствие. Установено е, че едно от пространствата също е било употребявано като незаконна фабрика за произвеждане на цигари, която в по-късен стадий е била демонтирана. В другия склад са открити и конфискувани материали и консумативи за незаконния индустриален развой.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР