Инцидентът е станал на кръстовището на бул. Панчо Владигеров и

...
Инцидентът е станал на кръстовището на бул. Панчо Владигеров и
Коментари Харесай

18-годишен се вряза в излизащ от паркинг автомобил в Люлин, има пострадали

Инцидентът е станал на кръстовището на бул. " Панчо Владигеров " и " Царица Йоанна " в 20:48 ч. При маневра за излизане от паркинга на хранителен магазин автомобил е затрит от друга кола, движеща се с висока скорост.

На място са изпратени две коли за спешна помощ, които са се отзовали на сигнала за случая за 6 минути, и противопожарен екип, защото една от ударените коли е с газова уредба.

Вследствие на удара 31-годишният водач на автомобила, който е излизал от паркинга, е с контузия на ръката и гръбнака. Отказал е хоспитализация. С него е пътувала жена, която е откарана в " Пирогов " с гръдна контузия.

Другият автомобил е каран от 18-годишен юноша. Той и спътницата му също са отказали да бъдат закарани в болница, макар забележимите контузии, оповестиха NOVA и bTV.

Движението в региона е затруднено.

 

На Околовръстния път в София пък автомобил се качи върху мантинелата на отбивката за " Симеоновско шосе ", стана ясно от Фейсбук групата " Катастрофи в София ". Според консуматор колата евентуално се подхлъзнала и отнесла мантинелата. Автомобилът е със смачкана предна част. Движението за малко бе единствено в една лента, като на място имаше полицейски екип и кола за спешна помощ. 

Мястото към този момент разчистено. В Министерство на вътрешните работи няма подаден сигнал за съществено пътнотранспортно произшествие. 

Снимка: Facebook/Катастрофи в София, Велизар Чакалов

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР