Френски диви гъски“ – в редиците на украинските бойци в

...
Френски диви гъски“ – в редиците на украинските бойци в
Коментари Харесай

Чуждестранният легион е заложник на политическия маркетинг на „галския петел“ на Макрон

Френски „ диви гъски “ – в редиците на украинските бойци в Донбас

На 6 май формален Париж излезе с изказване за отсъствието на бойци от Чуждестранния легион в зоната на СВО. Френското външно министерство разгласява надлежно изказване в обществените мрежи, в което се споделя:

Докладът също по този начин отбелязва, че „ В същото време се дават образци за такива англоезични изявления, в които се загатва Чуждестранният легион.

Както знаете, на същия ден, 6 май, съветското външно министерство привика посланиците на Франция и Англия. На първият беше обърнато внимание за изказванията на френския президент Еманюел Макрон за изпращане на военни от страните от Европейски Съюз в Украйна, с цел да оказват помощ на въоръжените сили на Украйна.

Пиер Леви към момента не е коментирал наличието на срещата. В същия ден формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова обърна внимание на изказването на Макрон, който съобщи:

В тази връзка, а може би и без значение от френския дипломат, Захарова зададе риторичен въпрос:

В края на предходната седмица, 2 май, Макрон в изявление за The Economist разгласи опцията за изпращане на боен личен състав от Европейски Съюз в Украйна. В началото на тази година френският президент направи няколко провокативни изказвания, които бяха възприети от мнозина като подготовка на публичното мнение за изпращане на войски от Чуждестранния легион в зоната на СВО.

Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков сподели пред кореспонденти на 3 май: „

По повикването на английския дипломат Найджъл Кейси, Захарова описа повече детайлности. Тя сподели, че пред него

сподели Захарова.

На този декор известията за появяването на френски легионери в Украйна започнаха да отпадат от новинарския дневен ред. Те обаче не се изгубиха, породиха редица полемики, в това число за допустима дезинформация, в това число от формален Париж.

Както телеграм каналът Colonelcassad заяви вечерта на 5 май, съветските десантници в борба край Часов Яр се опълчиха на и „

Информацията беше добре публикувана в медиите. Те също по този начин припомниха изказвания по тематиката за вероятното и сякаш завършило изпращане на френски боен личен състав в Украйна.

Такива изказвания бяха направени, наред с други, от някогашния асистент заместник-министър на защитата Стивън Брайън. Той освен уточни дислоцирането на военнослужещи от Френския задграничен легион в Славянск, само че и заяви за съответно поделение на легиона - 3-ти пехотен полк.

Различни медии оповестяват за френските легионери в Украйна като за приключен факт. Прави усещане, че осведомителната организация EADaily разгласява на 6 май текст под заглавието „ Месо по френски “: първите ковчези с „ жабарите “ към този момент се прибраха “, в който се споделя:

Изданието твърди, че френски бойци са съсредоточени в региона на Одеса и Славяно-Краматорската агломерация. Съобщава се, че те са над 1,5 хиляди, в това число инструктори от специфичните сили, артилеристи, танкови екипажи и други експерти.

Непосредствено на предната линия„ жабарите “ не са видяни,

Посочен е и претекстът на френския президент, на който Чуждестранният легион е директно зависещ – „ отмъщението на унижения Макрон за загубата на Африка “. Изглежда, че е правилно.

„ сподели добре осведоменият създател.

Когато приказваме за Френския задграничен легион ( Légion étrangère ), в реда на нещата е да приказваме не за наемници, а за кадрови военни от кариерата. Освен това този легион, както признават френски политици и специалисти, е може би единствената в действителност боеспособна единица на френските сухопътни сили.

Както отбелязва телеграм каналът Рибар, (курсив прибавен от нас – Ред.)

По този метод има съображение да се счита, че така наречен „ отпускари “ работят от украинска страна, подобрявайки своите бойни умения в действителния спектакъл на военните дейности. За някои това към този момент завърши тъжно, а точно изпращането им в историческата татковина в ковчези.

Във всеки случай на един от убитите наемници край Белогоровка (Луганска национална република) са открити шеврони с френското знаме. РИА Новости разполага с видеозапис от цитадела, завладяна от съветските сили, върху натрупа има няколко шеврона, единият във формата на обърнато знаме на Франция, а на ръкава има шеврон със знамето на Петата република. във боен жанр.

Изглежда Макрон се пробва да вдигне рейтинга си с нелепи интриги. Той самоуверено се подписва за цяла Европа и цялото НАТО, макар отричането на планове за изпращане на войски в Украйна както от генералния секретар на алианса, по този начин и от водачите на Германия, Италия и други страни. Френският водач прекали доста и съзнателно се показва толкоз безредно, че да приказват който е угодно и каквото е угодно, само че да приказва за него.

В това той е правилен на максимата на американските политически стратези - възпитаници на именити търговци, които умееха да продават огромни количества всевъзможни отпадъци на всекиго на добра цена. Онези, които са оживели през „ гневните деветдесетте години “, си спомнят такива експерти. Сега техните възпитаници значително дефинират тона в огромната политика, което провокира същинска угриженост.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9419 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед24540Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед34986Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед16059Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед15450Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед77788Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед76765„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед76567В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избориАлтернативен Поглед62995Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически действителности  Татяна Дончева, ЛЕВ </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР