Инспекторите предупреждават, че нервите им не издържат вече и са

...
Инспекторите предупреждават, че нервите им не издържат вече и са
Коментари Харесай

Служители на БАБХ с “кърваво писмо” заради пратена “Калинка” на “Капитан Андреево”

Инспекторите предизвестяват, че нервите им не устоят към този момент и са подготвени за протестни дейности. Всичко това идва на фона на съпротивата на управлението на БАБХ да извърши правосъдно решение на Върховния административен съд за връщане на товаро-разтоварната активност на компания “Евролаб 2011”.

Във въпросното писмо се споделя за дейностите на неотдавна назначен в БАБХ и пратен на “Капитан Андреево” чиновник. Става дума за брата на телевизионната звезда Андрей Едрев - Николай. Всички инспектори били шокирани, когато въпросният мъж се появил на границата запасан с револвер. Твърди се, че нарежданията му опонират на одобрени европейски практики за надзор на храните.

Говори се също по този начин, че се бърка в осведомителната система на ведомството, ползвайки акаунт на различен чиновник, което е безусловно неприемливо. Отбелязва се, че Едрев довел със себе си две дами, които нямали никакво разбиране от работата, само че за сметка на това му били правилни. “Аман от протежета и некомпетентни хора. Защо всяка власт прави едно и също?!”, питат възмутени чиновници.

Според източници на Фрог най-сериозният проблем е обвързван с данни, че против Николай Едрев се водят две следствия от Министерство на вътрешните работи. Именно в тази връзка медията ни направи публично питане до вътрешното ведомство. Веднага щом получим отговор, ще осведомяваме читателите си. Любопитното е, че съгласно инспектори, имало и други назначени от БАБХ и пратени на същата гранична зона по модела на Едрев.

Припомняме ви, че Турското посолство изпрати неотдавна протестна нота за метода, по който се пропущат камионите с храни на пункта, откакто бе прекратена работата на лабораторията за фитосанитарен надзор. Създаде се безпорядък, който продължава и досега. В нотата се отбелязва, че компаниите ще си търсят правата в съда поради големите финансови вреди, които понасям.

Междувременно нито едно от изказванията за закани против шефа на БАБХ Христо Даскалов и зам.-министъра на земеделието Иван Христанов не се удостоверяват от страна на службите за сигурност.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР