Имаме амбицията АМ Струма“ също да бъде завършена изцяло“, каза

...
Имаме амбицията АМ Струма“ също да бъде завършена изцяло“, каза
Коментари Харесай

Шишков: Имаме амбицията АМ „Струма” също да бъде завършена изцяло

„ Имаме упоритостта Автомагистрала „ Струма “ също да бъде приключена напълно “, сподели служебният министър на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков пред публицисти. Това се случи, откакто даде началото на построяването на последния сектор от Автомагистрала „ Европа “ сред Сливница и Софийския околовръстен път. Той напомни, че се укрепва свлачището на автомагистралата. До август то би трябвало да бъде укрепено на стадий, в който да се пусне придвижването в едната посока.

„ Най-вероятно във вторник ще се направи първа копка на доста дребен сектор от Автомагистрала „ Струма “, който обаче навлиза в сектор с мисълта за дефилето “, добави министър Шишков. Той обаче посочи, че към момента не е решено от кое място тъкмо ще минава трасето .

„ Работи се доста интензивно по отчуждителните процедури за новата автомагистрала от Русе до Бяла “, добави служебният районен министър. Очаква се до септември да бъде направено отчуждаване за част от сектора на тази автомагистрала и има подготвеност да стартира строителство на обособен сектор . Шишков посочи:

„ Това са значими неща и би трябвало да се работи. Всеки километър е значим. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР