Имало ли е пазарлък и договорки между ПП и ГЕРБ

...
Имало ли е пазарлък и договорки между ПП и ГЕРБ
Коментари Харесай

Народни представители от ГЕРБ-СДС коментираха скандални телевизионни твърдения на Плевнелиев

Имало ли е пазарлък и сделки сред Политическа партия и ГЕРБ за кабинет? Този въпрос разясниха национални избраници от най-голямата политическа мощ ГЕРБ. 
 
" На нищо не сме се съгласявали, не сме стигали до точка да се избира общ министър председател, с цел да вършим сделки. Големият триумф с Политическа партия беше да се забележим. Иначе нищо обсъждаме, по тази причина се явяваме непрестанно на избори. Ако има сделки, щяхме да имаме държавно управление. Но ние нямаме взаимоотношение с Политическа партия ".
 
Това разяснява депутатът от ГЕРБ Тома Биков във връзка изказване на Росен Плевнелиев, който беше излъчен за медиатор дружно със Соломон Паси за сформиране на кабинет. В сутрешения блок на Българска национална телевизия преди няколко дни Плевнелиев съобщи, че, в случай че Политическа партия се бяха съгласили, можеше към този момент да имат министър председател и кабинет, а Иван Гешев да не е основен прокурор.
 
 Тома Биков, ГЕРБ Тома Биков, ГЕРБ Източник: Zonanews
Ако Политическа партия считат, че Гешев по този метод се смъква, те са били на власт, в случай че са мислили, че може - да са го създали. Аз мисля, че ние не можем нищо да създадем, а Висш съдебен съвет, посочи Биков.
 
Като приказваме за правосъдна промяна, аз към този момент желая да си приказваме съответно, а не нереално. Аз съответно законодателство до момента не съм видял, отсече той.
 
 Томислав Дончев, ГЕРБ Томислав Дончев, ГЕРБ Източник: Zonanews
Томислав Дончев съобщи, че тематика няма, защото Народното събрание не може да махне Иван Гешев.
 
Никога интервенция в друга власт не може да е разменна монета за сформиране на държавно управление, отсече Десислава Атанасова.
 
 Десислава Атанасова Десислава Атанасова Източник: Zonanews
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР