Honor официално представи на пазара не само най-тънкия сгъваем смартфон

...
Honor официално представи на пазара не само най-тънкия сгъваем смартфон
Коментари Харесай

Honor Watch 4: смарт часовник с 3-ядрен процесор и цена 140 долара

Honor публично показа на пазара освен най-тънкия сгъваем смарт телефон Magic V2, само че и смарт часовника Honor Watch 4 с процесор, чиито ядра се включват и изключват според от изпълняваната задача.

В основата на смарт часовника е подложен триядрен процесор, който, както споменахме нагоре, има новаторска функционалност за включване и изключване на ядрата. Така да вземем за пример, в случай че смарт часовникът е обвързван със смарт телефона и дисплеят му не е задействан, се включва единствено едното ядро. Когато потребителят допре екрана и той „ оживее “, се включва другото ядро. Казано с други думи: колкото по-голямо е натоварването, толкоз повече ядра са ангажирани.

1,75-инчовият екран е с разграничителна дарба 450 × 390 пиксела, а вградената батерия е с потенциал, задоволителен за 10 дни работа. При потребление на eSim (а Honor Watch 4 разполага с тази функция), когато часовникът на процедура влиза в ролята на смарт телефон, свтономната работа на устройството понижава до три дни.

Новото устройство има 97 режима на тренировки и отбрана от влага 5 ATM. Той поддържа технологиите Beidou, GPS, GLONASS и GALILEO. Часовникът е оборудван със датчик за премерване на сърдечния темп и функционалност за мониторинг на кислорода в кръвта. Съобщава се и за съществуването на NFC-модул.

Продажбите на смарт часовника Honor Watch 4 започват на 18-ти юли при цена 140 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР