Мае Мюлер показа подкрепата си за народа на Палестина след

...
Мае Мюлер показа подкрепата си за народа на Палестина след
Коментари Харесай

Мей Мюлер казва „освободете Палестина“, докато критикува успеха на Израел на „дистопичния“ финал на Евровизия

Мае Мюлер сподели поддръжката си за народа на Палестина след приключването на тазгодишния противоречив конкурс за ария на Евровизия.

Певецът, който съставлява Обединеното кралство в Ливърпул на миналогодишния конкурс, се обърна към обществените медии, с цел да подлага на критика шоуто, че се организира на фона на сърцераздирателни събития в Близкия изток, на фона на войната на Израел против Палестина.

Тазгодишният конкурс за ария на Евровизия беше прибавен към формалния лист за протест на BDS, като мнозина приканиха Оли Александър да се отдръпна от състезанието в символ на взаимност против отхвърли на EBU да дисквалифицира Израел. Много почитатели отхвърлиха да гледат онлайн финала в събота вечерта, като цяла седмица пред Малмьо Арена имаше митинги.

В Twitter (X) след финала, излъчен в събота вечер, някогашната звезда на Евровизия Мей разгласи „ #FreePalestine “, преди да каже на почитателите си: „ гледа новинарски репортажи за израелското навлизане в Рафах непосредствено откакто ги гледа по какъв начин чества...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР