Groupe Renault обяви, че от 2023 година, Mitsubishi Motors ще пусне

...
Groupe Renault обяви, че от 2023 година, Mitsubishi Motors
ще пусне
Коментари Харесай

Groupe Renault ще произвежда два модела на Mitsubishi за Европа

Groupe Renault разгласи, че от 2023 година, Mitsubishi Motors ще пусне в продажба на някои европейски пазари два нови свои модела, които ще се произвеждат от френската автомобилна група.

Двете нови пазарни оферти на Mitsubishi ще бъдат създадени въз основата на актуални модели на Renault, които покриват всички условия на европейския автомобилен пазар. Новите коли, които заедно с Mitsubishi ще бъдат налични за закупуване на няколко от основните пазари на ЕВропа, обаче ще се отличават по дизайн от оригиналите си, като ще бъдат изпълнени съгласно ДНК-то на Mitsubishi.

"Много съм щастлив от това да видя, че Mitsubishi Motors построява нова линия в Европа ", разяснява Жан-Доминик Сенар, председател на оперативния ръб на автомобилния алианс и на Renault. "Алиансът има за цел да подобри конкурентоспособността и да спомогне за ефективно заимстване на ресурсите за благоденствието и на трите компании "

"Тази прагматична и инициирана от съотношението предлагане/цена инициатива ще даде позитивна за нашите заводи, за присъстивето на нашите партньори и за европейските пътища ", коментира Лука де Мео, изпълнителен директор на Groupe Renault. "Този красив проект дава отговор на упованията на нащите партньори във връзка с дизайна, регулаторните условия и бизнес възможностите. Алиансът е умислен точно за това и в Groupe Renault сме доста радостни, че можем спомогнем в тази нова стъпка в историята на съдействието ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР