Когато Никола Кофлан се появи за първи път в драмата

...
Когато Никола Кофлан се появи за първи път в драмата
Коментари Харесай

Какъв е истинският акцент на звездата от Бриджъртън Никола Кофлан извън екрана?

Когато Никола Кофлан се появи за първи път в драмата за интервала Бриджъртън, феновете бяха зашеметени от това какъв брой добре тя извърши изтънчен лондонски акцент за ролята си на Пенелопе Федърингтън.

На 37-годишната актриса обаче най-сетне й беше разрешено да покаже същинския си акцент – ирландски – за втората серия от хитовия трагичен сериал на Netflix през 2022 година Никола играе Пенелопе, която е най-малката щерка на едно новобогаташко семейство и нейният първокласен лондонски акцент бяха най-заблудени - изключително феновете, които не бяха осведомени с предходната й роля в ситкома на Channel 4 Derry Girls.

В края на първата серия беше разкрито, че тя беше създателят на мистерии зад бюлетина на лейди Уисълдаун. И при започване на втората серия почитателите видяха Пенелопе да написа още един бюлетин и да се втурне към печатниците в мъртвата нощ, с цел да не бъде забелязана от минувачите. В по-нататъшен опит да отбрани анонимността си, тя по-късно заприказва с ирландски акцент вместо с нормалния си ш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР