На фона на скорошното забавяне на печалбите в крипто сектора,

...
На фона на скорошното забавяне на печалбите в крипто сектора,
Коментари Харесай

Приходите от копаене на Биткойн се покачват – какво означава това за цената?

На фона на скорошното закъснение на облагите в крипто бранша, в това число водещата криптовалута Биткойн (BTC), има признаци за евентуална смяна, изключително откакто приходите от добива на BTC се възвръщат, както означи прочут крипто специалист.

Историческите данни разкриват, че приходите от добива на Биткойн нормално се възвръщат в границите на два до пет месеца след халвинг събитието, което постоянно води до доста повишаване на цената на водещата криптовалута. Това наблюдаване бе очебийно от PlanB, прочут крипто анализатор и основател на stock-to-flow (S2F) модела за прогнозиране на цената на Биткойн, в обява от 14 май.

Всъщност месечните доходи на BTC миньорите демонстрират непрекъснат растеж във времето, като пиковете настъпват в месеците след халвинга. Тази наклонност постоянно съответствува с висок показател на относителната мощ (RSI), който има податливост да се покачва дружно с приходите, преди да се консолидира, което нормално алармира за бичи пазарни условия.

PlanB и преди е споделял дълготрайните си прогнози за цената на Биткойн , като моделът S2F планува междинна цена от $500,000 за халвинг цикъла през 2024-2028 година и зашеметяващите $4 милиона за последващия цикъл, обхващащ 2028-2032 година

Що се отнася до краткосрочните ценови упования, PlanB е уверен, че BTC ще доближи $100,000 през втората половина на 2024 година, с помощта на предстоящото възобновяване на приходите от рандеман след халвинга, а пикът на пазара се чака през 2025г.

Към момента на писане на публикацията Биткойн се търгува на цена от $66,100, отбелязвайки растеж от близо 7% през последните 24 часа.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР