Звездата от Висшата лига Михаил Антонио смело разкри психичното си

...
Звездата от Висшата лига Михаил Антонио смело разкри психичното си
Коментари Харесай

Михаил Антонио признава, че мразеше футбола толкова много, че искаше да бъде контузен, докато говори за психично здраве

Звездата от Висшата лига Михаил Антонио самоуверено разкри психологичното си здраве, признавайки, че в миналото е желал да се контузи като средство за от футбола.

Нападателят на Уест Хям се бореше с психическото си здраве в миг от кариерата си, когато имаше толкоз доста неща както на терена, по този начин и отвън него. 34-годишният Антонио се опитваше да реализира триумф в кариерата си на Лондон Стейдиъм, до момента в който претърпя бракоразвод, и едвам когато стартира да приказва с терапевт, нещата се върнаха на мястото си.

Ямайка интернационалният Антонио си напомни миг от декември 2022 година, когато сподели, че „ преди малко стартира да не харесва играта “. И това означаваше, че той не оцени изцяло историческия успех на Уест Хем в Лига на конференциите Европа през предишния сезон до към шест месеца след финала.

„ Мисля, че даже спечелихме мача [през декември 2022 г.], само че нямах най-хубавите игри и си споделих: „ Не се любувам на футбола “, призна звездата на „ Чуковете “ в последния епизод на подкаста High Performanc...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР