Според Майк Новограц, главен изпълнителен директор на Galaxy Digital, предстоящите

...
Според Майк Новограц, главен изпълнителен директор на Galaxy Digital, предстоящите
Коментари Харесай

Цената на Биткойн може и да се консолидира до изборите в САЩ според милиардер

Според Майк Новограц, основен изпълнителен шеф на Galaxy Digital, идните президентски избори в Съединени американски щати биха могли да послужат като катализатор, който да изведе Биткойн от актуалната му „ фаза на консолидация “

Новограц допуска , че криптовалутата може да остане политизирана тематика, до момента в който повече демократи не се откажат от антисистемната си позиция, акцентирайки, че смяната в администрацията може да има обилни последствия за крипто пространството.

По време на диалога за приходите във вторник Новограц изрази убеждението си, че с утвърждението на спот BTC ETF-ите и скорошния халвинг, Биткойн може да продължи да се търгува в диапазона от $55,000 до $75,000 в близко бъдеще.

, съобщи Новограц.

Очаква се идните президентски избори през 2024 година да внесат изясненост в регулаторния крипто пейзаж, който става все по-политизиран. Реваншът сред Джо Байдън и Доналд Тръмп, сходно на този преди четири години, може да има далечни последствия.

Неотдавнашните изказвания на администрацията на Байдън по отношение на Счетоводния бюлетин на Комисията по скъпи бумаги и тържища (SAB) 121 провокираха рецензии от страна на Новограц. Бюлетинът, въведен през 2022 година, изисква от крипто попечителите да регистрират в балансите си пасиви и съответстващи активи за всички попечителствани криптовалути.

Новограц изрази разочарованието си, заявявайки: „ “. Той означи, че въпреки да има демократи, които поддържат криптовалутите, лица като Елизабет Уорън и Гари Генслер са упражнили съществено въздействие.

Въпреки че Тръмп алармира за поддръжката си за криптовалутите по време на събитието в Мар-а-Лаго, Новограц предизвести да не се позволяват опростени възгледи за партийно нареждане, като акцентира смисъла на двупартийната поддръжка за растежа на промишлеността.

Тъй като Камарата на представителите придвижва резолюцията за анулация на SAB 121 към Сената, Новограц вижда в нея „ “ за евентуални промени в позициите на демократите във връзка с крипто. Въпреки това напредъкът по законодателството, обвързвано с крипто, е муден, което отразява по-широките провокации в Конгреса по време на изборната година.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР