Григор Димитров за 14-а поредна година в своята професионална кариера

...
Григор Димитров за 14-а поредна година в своята професионална кариера
Коментари Харесай

Григор: Ако не сме доволни от наличното, няма да оценим и това, което ще получим

Григор Димитров за 14-а поредна година в своята професионална кариера сложи началото на сезона си в Австралия, като в този случай откриващата конкуренция за първата ни ракета беше малко по-различна от нормално, а точно новосъздаденият шампионат United Cup, където българинът в ролята на играещ капитан представляваше родината ни. Бившият номер три записа победа над Давид Гофен при триумфа ни над Белгия, както и проваляне от Стефан Циципас при загубата ни от Гърция, само че позитивните знаци в представянето му бяха налице и след това на Аустрелиън Оупън това несъмнено се видя.

В Мелбърн най-хубавият ни тенисист, който е някогашен полуфиналист в конкуренцията, потегли с две изключителни продукции на корта против Аслан Карацев и Ласло Джере, като не позволи нито един път да бъде продънен, само че след това неприятният шанс в жребия изправи нашето момче против Новак Джокович още в третия кръг на надпреварата. Гришо, макар статута в шампионата на Ноле, който е 9-кратен притежател на трофея от Откритото състезание на Австралия и е насочен към своята юбилейна 10-а купа, се бори равностойно в границите на тричасова епика с любимеца и въпреки да имаше цели три сетбола в първата част на дуела, то хасковлията отстъпи в поредни сетове, само че както самият сърбин дефинира в последните дни, то Димитров беше най-сериозният му противник досега в конкуренцията.

Григор, за който оттук насетне надалеч не следва време за отмора, а цялостен месец претрупан с шампионати, в който някогашният първенец от АТР Финалите ще се включи на надпреварите в Монпелие, Ротердам и Марсилия, не пропусна да благодари на Австралия за следващите страсти, които му е донесла, и с обява в обществените медии написа следното:

" Ако не сме удовлетворени от това, което имаме, няма да сме признателни и за това, което ще получим! Благодаря ти, Австралия! " - гласи написаното от първата ни ракета.
   Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР