Ботев (Пловдив) напира сериозно за млади и много талантливи български

...
Ботев (Пловдив) напира сериозно за млади и много талантливи български
Коментари Харесай

Ботев стяга дубъла за Втора лига със селекция

Ботев (Пловдив) напира съществено за млади и доста надарени български футболисти, които да обиграва в дубъла си. Както е известно, “канарчетата " връщат втория си отбор във Втора лига от идващия сезон.
Прочетете още
От спортно-техническото ръковдоство на “жълто-черните " са хвърлили око на десетина момчета, родени сред 2003 и 2006 година, и дори са подготвени да заплащат обезщетения за някои от тях, с цел да ги имат в редиците си. Всички млади момчета от втория ешелон под 21 години са в ползерението им. Скаутското звено към този момент е изготвило лист.

Двама от гениите, които са били набелязани, са дясното крило на Спартак (Плевен) Христиан Петков и фланговият нападател на Септември (София) Борислав Маринов. Петков има 19 мача, 7 гола и 3 асистенции през сезона. 21-годишният футболист пристигна в Спартак (Плевен) от Вихър (Славяново), а преди този момент бе в Ботев (Враца) и Пирин (Благоевград).

19-годишният младежки национал Борислав Маринов записа 29 мача, 8 гола и 3 асистенции през акцията. Малко е евентуално той да отиде в Ботев, в случай че Септември се завърне в елита, само че все пак двата клуба ще договарят, твърди " Тема спорт ". “Канарчетата " гледат и няколко български играчи за първия си състав. При вероятно присъединяване в евротурнирите " жълто-черните " би трябвало да имат и листа Б от родни състезатели и такива от школата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР