Разходите на торите за засегнатата от кризата NHS са нараснали

...
Разходите на торите за засегнатата от кризата NHS са нараснали
Коментари Харесай

Торите нарушават 40-годишната тенденция за разходи на NHS въпреки рекордните списъци с чакащи, казват експерти

Разходите на торите за засегнатата от рецесията NHS са нарастнали по-бавно от плануваното през последните пет години - макар че пациентите са изправени пред рекордни описи с чакащи.

Експертите предизвестяват, че през днешния ден разноските за здравни услуги са „ нарастнали под дълготрайния междинен % “ след изборната победа на консерваторите през 2019 година Институтът за фискални проучвания предизвестява, че министрите се опълчват на 40-годишната наклонност, при която бюджетът на NHS съвсем постоянно е нараствал по-бързо от в началото плануваното. „ Този ​​парламент е изключение “, споделят те.

Неговият разбор на манифеста на торите от 2019 година споделя, че партията е сложила за цел да усили разноските за здравни услуги в Англия приблизително с 3,3% всяка година. Но през днешния ден се споделя, че последните проекти на държавното управление допускат напредък от единствено 2,7%.

Докладът споделя: „ Бюджетът на Министерството на здравеопазването и обществените грижи (DHSC) е повишен с по-малко от плануваното пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР