Григор Димитров ще излезе утре на корта в търсене на

...
Григор Димитров ще излезе утре на корта в търсене на
Коментари Харесай

Григор Димитров излиза срещу Тейлър Фриц в суперсблъсък на 1/8-финалите в Рим

Григор Димитров ще излезе на следващия ден на корта в търсене на място на третия си четвъртфинал в кариерата на Мастърса в Рим. Българинът откри присъединяване си с двусетови победи над Йошихито Нишиока и Теренс Атмане, само че в предходната среща на нашата първа ракета всички изтръпнахме, откакто той падна на корта и нарани глезена си още в първия гейм. Все отново Димитров освен доигра, само че и завоюва дуела си против Теренс Атман, а всички ние се надяваме, че е ставало въпрос по-скоро за моментно неразположение на международния номер 10 и той ще бъде изцяло подготвен да даде всичко от себе против Тейлър Фриц.

Световният номер 13 се намира в отлична форма, откакто доближи до 1/2-финалите в Мадрид и несъмнено към този момент се усеща извънредно удобно върху клея, което не беше по този начин при започване на неговата кариера. Досега Димитров и някогашният първенец в Индиън Уелс са се изправяли два пъти един против различен, като всеки един от тези конфликти се е провел на клей и салдото сред двамата топ тенисисти е 1:1 победи.

Сблъсъкът сред Григор и тогавашния член на топ 5 е подложен под номер едно в стратегия на централния корт и ще започва малко след 12:00часабългарско време, а вие още веднъж ще може да го наблюдавате в действително време, в случай че се обърнете към обичайните линкове на нашия уебсайт.

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР