Григор Димитров имаше фантастична изминала седмица на корта, след като

...
Григор Димитров имаше фантастична изминала седмица на корта, след като
Коментари Харесай

Имах други планове, но не можех да пропусна финала: Мануела Малеева подкрепи Григор в Женева

Григор Димитров имаше фантастична минала седмица на корта, откакто доближи до своя първи край от 2018-та година насам, надигравайки международния номер девет Тейлър Фриц по пътя към разногласието за трофея в Женева. За страдание, то през вчерашния ден българинът като че ли нямаше нужния ресурс от физически сили, с цел да се опълчи на Николас Джари и в последна сметка отстъпи със 6:7(1) 1:6, само че въпреки всичко несъмнено може да извлече единствено позитиви от играта си преди началото на Ролан Гарос, където ще започва присъединяване си с мач против квалификанта Тимофей Скатов.

Любопитен сегмент от финалния дуел беше събитието, че Мануела Малеева дойде особено дружно със сина си Тимо, с цел да поддържат Гришо. Малеева и Димитров несъмнено имат доста общо между тях, защото и двамата са достигали до номер три в международната класация, което все още ги прави най-успешните състезатели в историята на българския тенис.

Както знаете, то Мануела от дълги години насам живее в Швейцария и по тази причина не е изненада, че реши да измине 90-километровото разстояние от Веве до Женева, надявайки се да види по какъв начин Григор повтаря нейното достижение от 1989-та година, когато някогашната ни първа ракета при дамите завоюва трофея в швейцарския град.

" Имах други проекти за деня, само че всичко трансформирах в последния миг, тъй като нямаше по какъв начин да пропусна финала на Григор в Женева. Бяхме доста българи в публиката, окуражавахме го както можем, само че през днешния ден не беше неговият ден. Въпреки това, след тази седмица със страхотни мачове и край се надявам, че потегля за Ролан Гарос с доста убеденост! Успех, Гришо, в Париж!
А, да, а аз завоювах в Женева през 1989 г
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР