БУДАПЕЩА, Унгария (АП) — Когато китайският президент Си Дзинпин посети

...
БУДАПЕЩА, Унгария (АП) — Когато китайският президент Си Дзинпин посети
Коментари Харесай

Посещението на Си в Унгария и Сърбия носи нови китайски инвестиции и по-дълбоки връзки на прага на Европа

БУДАПЕЩА, Унгария (АП) — Когато китайският президент Си Дзинпин посети Унгария предходната седмица, той дойде на едно от дребното места в Европа Съюз, където страната му се счита за незаместим съдружник, а не противник. По времето, когато си потегли в петък, той беше обезпечил покупко-продажби, които обезпечават плодородна почва за проектите на Китай за икономическа агресия в Европа.

След среща с националистическия министър-председател Виктор Орбан в четвъртък, водачите се обърнаха към дребна група определени медии в столицата на Унгария Будапеща, обявявайки образуването на „ партньорство за всевъзможни метеорологични условия “, което ще сложи началото на нов ерата на икономическото съдействие.

Докато множеството страни от Европейски Съюз поставят старания да „ понижат риска “ на стопанските системи си от възприеманите закани, подбудени от Китай, Унгария потегли в другата посока, ухажвайки огромни китайски вложения с убеждението, че втората по величина стопанска система в света е от значително значение за бъдещето на Европ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР