АНАПОЛИС, Мериленд (АП) — Хари Дън, бивш полицай, който защитава

...
АНАПОЛИС, Мериленд (АП) — Хари Дън, бивш полицай, който защитава
Коментари Харесай

Хари Дън, бивш полицай от Капитолия на САЩ, участващ в състезателни първични избори за Конгреса на Мериленд

АНАПОЛИС, Мериленд (АП) — Хари Дън, някогашен служител на реда, който пази Капитолия на Съединени американски щати против бунтовници на 6 януари 2021 година, се кандидатира за в пренаселените първоначални избори на Демократическата партия в Мериленд, поле от 22 с няколко щатски законодатели, в това число щатския сенатор Сара Елфрет, в конкурентна конкуренция за свободно място в Конгреса.

Знаменитостта на Дън оказа помощ да се притегли националното внимание към първичният, с цел да размени напускащия конгресмен Джон Сарбейн. Демократът разгласи през октомври, че няма да се кандидатира за 10-ти мандат.

Поддръжници в мощно демократическия 3-ти конгресен окръг, който минава сред Балтимор и столицата на нацията, хвалят Дън като бранител на демокрацията. Той даде показания на чуване на комисията на Камарата на представителите, която проверява нападението на 6 януари в Капитолия.

„ Отне му доста храброст, с цел да направи това, което направи “, сподели Кати Диксън, която одобри Дън в дома си с други поддръжници в Сървърна Парк. „ Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР