Григор Димитро подгря участието си на ATP 500 надпреварата във

...
Григор Димитро подгря участието си на ATP 500 надпреварата във
Коментари Харесай

Жребият във Виена: Григор започва с квалификант; после го чака играч от топ 10

Григор Димитро подгря присъединяване си на ATP 500 конкуренцията във Виена, като през вчерашния ден се включи на показателен шампионат, който се организира в австрийската столица. Във въпросното събитие се включиха още седем първокласни състезатели, а първата ни ракета сподели, че изискванията съвършено пасват на играта му и доближи до финала, където беше спрян от Карен Хачанов. Това несъмнено бяха положителни сигнали за идните борби от главната скица, които започват в понеделник и единствено можем да се надяваме, че българинът ще прекъсна серията си от три следващи провали.

Жребият пък към този момент беше изтеглен и стана ясно, че Гришо ще запоне присъединяване си с мач против квалификант, а при възможен триумф, то евентуално ще се изправи против третия подложен Андрей Рубльов. Досега първата ни ракета има преимущество от 3:2 в директните си конфликти с руснака и даже през вчерашния ден го победи в шоу мача посред им, само че международният номер 7 не е губил сет в последните им два конфликта.

В същата четвърт от схемата попадна и Камерън Нори, който родният ни представител в никакъв случай не е побеждавал до момента през кариерата си, до момента в който вероятни противници в полуфиналната фаза са играчи от ранга на Даниил Медведев и Яник Синер. Долната половина от схемата също не е по-малка забавна, тъй като там попаднаха Стефанос Циципас, Тейлър Фриц, Хуберт Хуркач, Матео Беретини и миналогодишния финалист Франсис Тиафо.

Пълен чоп за шампионата във Виена:

‼️ MAIN DRAW‼️ is out! Which first-round pairing is your favourite?
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР