Горд съм да съм част от ръководството на дружеството, когато

...
Горд съм да съм част от ръководството на дружеството, когато
Коментари Харесай

Николай Пашов: Несигурните доставки са най-големият проблем в строителния бранш

„ Горд съм да съм част от управлението на сдружението, когато навършва такава годишнина. Развитието на фрагментите е непрестанен развой, а тяхната липса се усеща. Ние сами си отглеждаме фрагменти, като им организираме образования. Изпълнили сме на съвсем всички хидроенергийни планове в областите Варна, Добрич и Шумен, на пречиствателните станции и на много пътища в тези райони. Много са обектите, които ни служат като визитка. В момента строим лот 3 на автомагистрала „ Хемус ” от Ябланица към Боаза. Темповете са по-забавени поради неразбираемите разплащания, само че ще осъществим всичко, което сме поели като ангажимент. Изграждането на автомагистралата ще способства за развиването на цяла Северна България и за туризма във Варна ”.

„ Проектът съставлява система от няколко тунела и спешна тръба за изключителни обстановки. Изключително дълго се чака това оборудване от жителите в района, защото ще облекчи директния трафик, преминаващ през обитаемоте места. Стойността на плана е към 540 млн. лв.. Изчисленията са правени при разнообразни цени, само че към този момент не можем да кажем дали ще има потребност от индексация ”.

Качеството на осъществяване на всеки план зависи от заданието. Ако в него има пропуски, това се отразява и на крайния артикул. Има случаи, когато тези неща остават скрити и избиват най-после, добави Николай Пашов.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР