- Голямо събитие GTI Coming Home“ за феновете от 2024

...
- Голямо събитие GTI Coming Home“ за феновете от 2024
Коментари Харесай

VW GTI се прибира у дома!

- Голямо събитие „ GTI Coming Home “ за почитателите от 2024 г
- Нов формат на събитието вместо прекратената среща на Wörthersee
- Планирано е консолидиране на GTI общността и други сътрудници на сцената

Volkswagen придвижва именитата GTI среща на езерото Вьортерзее в бъдещето - от 2024 година тя ще се организира в сърцето на марката, във Волфсбург. „ Нашите почитатели на GTI са от огромно значение за Volkswagen и по тази причина срещата с тях е доста безценен за нас “ - споделя Имелда Лабе, член на борда на шефовете за продажби, маркетинг и следпродажбено обслужване на Volkswagen Passenger Cars - „ По тази причина, откакто срещата на GTI на езерото Вьортерзее за жалост беше анулирана от локалните управляващи след митинг на жителите там, взехме решение много бързо да предложим на общността на почитателите на GTI във Волфсбург нов дом за събитието. "

GTI – тези три букви символизират спортност, страсти и динамичност към този момент съвсем половин век. Фен общността по целия свят продължава да пораства и до през днешния ден, а почитателите на паметната марка се срещат постоянно в клубове и обменят информация между тях в специфични общности. От 1982 година насам най-голямата среща на GTI обичайно се организираше на езерото Вьортерзее в Австрия – само че локалната община Мария Вьорт неотдавна взе решение, че повече не желае да бъде хазаин на годишното събитие в бъдеще.

Volkswagen реши да продължи тази традиция във Волфсбург от идната година. В допълнение към презентациите на коли, театрални шоута и клубни срещи, ще има доста други забавни събития и изненади за GTI запалянковците. Районите и инфраструктурата във Волфсбург оферират идеални предпоставки за посрещане на огромен брой гости с техните транспортни средства. Под мотото „ Завръщане вкъщи “, Volkswagen ще трансформира мястото във Волфсбург в новия дом на общността на почитателите на GTI.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР