В допълнение към новите цветове и интериора без кожа, C-Class

...
В допълнение към новите цветове и интериора без кожа, C-Class
Коментари Харесай

Mercedes C-Class и GLC с нов цвят и електроника

В допълнение към новите цветове и интериора без кожа, C-Class и GLC от Mercedes-Benz получават нараснала айти „ просветеност “. Освен всичко друго, най-продаваните модели на звездната марка получават най-новото потомство информационно-развлекателна система MBUX (Mercedes-Benz User Experience) с бърз 5G трансфер на данни. Новата информационно-развлекателна система MBUX разрешава инсталирането на приложения на трети страни.

Във връзка с MBUX Entertainment Package Plus, това значи ново равнище на цифрово преживяване - с приложения на трети страни в категориите видео стрийминг, видеоконференции, игри, обмисляне на пътешестване, платформи за познания и доста други. Това значи, че те оферират интерактивна развлекателна стратегия. В допълнение функционалностите за комфорт могат автоматизирано да се приспособяват към персоналните желания с помощта на изкуствения разсъдък.

В допълнение, C-Class и GLC към този момент се оферират и във „ фабричния “ цвят Alpine Grey uni, а GLC се предлага и в Verde Silver metallic. За първи път се предлага и було за волан без кожа. По предпочитание интериорът може да бъде напълно без кожа.

Новите модели към този момент могат да бъдат поръчани от договорни сътрудници и онлайн. Цените на C-Class стартират от 47 730,90 евро за седана и 49 515,90 евро за T-модела. GLC SUV се предлага от 59 809,40 евро, а GLC Coupe от 62 594 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР