Футболистът на Славия, Локо, Атлас и Вюрцбургер Кикерс Костадин Велков

...
Футболистът на Славия, Локо, Атлас и Вюрцбургер Кикерс Костадин Велков
Коментари Харесай

Футболист от „Фермата“: Днес играчите се интересуват само от пари и слава

Футболистът на " Славия ", Локо, " Атлас " и " Вюрцбургер Кикерс " Костадин Велков описа защо тъкмо си споделят спортистите преди и след мач. „ В българските съблекални се приказва по този начин: „ Знаеш ли с коя бях нощес? Бях с тая, бях с оная “. А като пристигна някой нов състезател: „ Скивай го тоя, за нищо не става! “. В Германия още на първия ден капитанът на тима пристигна при мен и ми сподели:

„ Треньорът желае от твоята позиция това и това, неприятно усещане ще му направи това и това “. Всички разискват по какъв начин дружно можем да работим върху това, което не ни се получава “, изясни синът на някогашния футболист Антон Велков, който е печелил Купата на България с екипа на " Славия ".
Реклама
Според него младите играчи през днешния ден не се вълнуват откровено от футбол, а се интересуват единствено от пари, популярност и обществени мрежи. Във „ Фермата “ Костадин се отличава като един от най-спокойните, доброжелателни и рационални участници. В скорошна борба той впечатли всички с мощния си спринт и донесе успеха на своя отбор „ Канатица “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР