Синовете на звездите завършват столични елитни гимназии. Синът на актьора

...
Синовете на звездите завършват столични елитни гимназии. Синът на актьора
Коментари Харесай

Рачков и Манчев изпращат абитуриенти

Синовете на звездите приключват столични елитни гимназии. Синът на артиста Ненчо Балабанов – Богомил, тази година ще чуе за последно звънеца в образователната си стая. Момчето приключва паралелка със компетентност изобразително изкуство, което е най-голямата му пристрастеност.

Реклама
„ Искам да избере верния път за специалността си и това, което в действителност обича да прави. Много се забавляваме с него, той се интересува и от нещата, които аз върша. А аз от неговите. Изобразителното изкуство е надалеч от нещата, които аз разбирам. Това го е наследил от майка си, аз грам не мога да рисувам.

Може би единствено това не мога да върша. Впечатлявам се доста от нещата, които прави. Стискам му палци и го поддържам. Бих го подкрепил и в случай че тръгне по моя път, тъй като той има подобен гений. Но все още го вълнува рисуването. Аз ще съм там, където той желае да бъде. Гласувам му доверие за избора му “, показа телевизионната звезда.
Реклама
Наскоро Балабанов качи фотоси в персоналните си профили в обществените мрежи, а на тях се виждат няколко красиви картини. От написаното по-долу пък излиза наяве, че това е част от първата галерия на сина му Богомил. Синът на Димитър Рачков – Рачков-младши, също ще прекрачи прага на учебно заведение за финален път. Момчето приключва елитна частна езикова гимназия.

Синът на актъора Деян Донков – Деян-младши, също ще се сбогува с гимназията и ще преброи до 12 единствено след дни. Момчето приключва елитната столична седма гимназия, също така се занимава и с футбол. „ Да, костюмът е подготвен “, показа пред екип на „ Телеграф “ Донков-син. Той описа, че ще бъде облечен с черен костюм, който е по негов модел и се шие по поръчка.

„ Ще се съберем с цялото семейство, родственици и другари да отпразнуваме завършването ми, а по-късно и с целия випуск, с всички ще чествам, общо взето “, с усмивка описа бъдещият зрелостник. „ Септември ще аплайвам в НАТФИЗ, избрал съм компетентност „ Продуцентство “, добави разгорещено той.

Прочутия началник Иван Манчев също ще означи дипломирането на щерка си Виктория. Момичето приключва елитната 2-ра езикова гимназия в София. Тя описа за „ Телеграф “, че роклята й е определена още преди няколко месеца. Подготовката за празненството също е приключена. „ Роклята ми е купена от България, на роден дизайнер е. Цялата е покрита с камъни, дълга е, а цветът й е бежов – с цвят на кожата “, изясни тя. Виктория несъмнено е огромна горделивост за родителите си, защото тя към този момент е призната в влиятелен университет в Милано, компетентност „ Комуникации и мениджмънт “.

„ Вълнувам се доста, ще чествам с класа, само че и настрана с приятелите си и родините ми в заведение “, добави тя.

Попфолк звездата Галена ще пее на абитуриентската вечер на племенника си. Изпълнителката показа клип в мрежата, на който поздрави особено момчето, което приключва тази година. „ От мен да знаеш едно.

Студент може да си няколко пъти в живота си, може да се ожениш няколко пъти, само че да си зрелостник можеш единствено един път, тъй че наслаждения се на този миг “, обърна се певицата с благопожелание към момчето.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР