Европейското подразделение на Nissan обяви, че произвежданият във Великобритания Qashqai

...
Европейското подразделение на Nissan обяви, че произвежданият във Великобритания Qashqai
Коментари Харесай

Nissan Qashqai е най-надеждната кола на Великобритания

Европейското поделение на Nissan разгласи, че създаваният във Англия Qashqai е бил избран за притежател на премията за най-надежден автомобил на Англия.

Отличието се присъжда на високотехнологичния SUV модел от организацията Which?, след извършено от нея изследване измежду 50 000 потребителя.

От Nissan споделят също по този начин, че Qashqai е получил оценка от пет звезди за надежността си, като проверяващите са обърнали съществено внимание и върху практичността и фамилната устременост на модела.

" Усилията, състояние от Nissan, при напълно новата версия доведоха то коронясването й като най-надежден автомобил на 2023 година- фантастично достижение за един от по-достъпните коли в бранша ", анонсират от Which?. " Лесно е да бъдете пренебрежителни, като се има поради, че това е толкоз нова кола - в последна сметка по-новите модели нормално са по-надеждни. Но поглеждайки към сходни коли в нашата анкета, нито един не беше задоволително благонадежден, с цел да получи пет звезди от пет в тази категория, че дори и да се приближи до тези на върха. Нашите данни демонстрират, че 2023 година ще бъде годината на Qashqai ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР