McLaren се позиционира на още един изключително конкурент пазар, а

...
McLaren се позиционира на още един изключително конкурент пазар, а
Коментари Харесай

McLaren с линия електрически планински велосипеди. Цената е подобаваща

McLaren се нарежда на още един извънредно съперник пазар, а точно този на електрическите планински колела.

Първите два модела в портфолиото на McLaren са Extreme 600 и Sport 600, като от компанията разясняват, че двата се борят за купата Най-мощен електрически велосипед с мощ от до 600 W и въртящ миг от до 161 Нм.

От компанията споделят, че и двата модела, които са изпълнени от кранови нишки, са налични и в по-базова версия с 250W, и идват с опция за избор сред пет режима на електрическата задвижваща система- Off, Eco, Trail, Sport и Race с пикова мощ от 852W и оптималната скорост на задвижване до 32 км/ч.

" Проектирани от същите екипи, виновни за суперавтомобили като електрифицираната лека хибридна суперкола McLaren Artura, първите по рода си електрически колела на McLaren възприемат присъщите атрибути на McLaren, като структура от въглеродни нишки и електрификация от последващо потомство, с цел да обезпечат достоверно преживяване с висока продуктивност на McLaren ", анонсират от компанията.



Подобно на всички останали артикули на McLaren, и велосипедите им идват с впечатляваща цена. Най-евтината версия- Sport 250, коства 8400 евро, а най-достъпната Extreme е 11 150 евро.

За страдание, версиите 600 на Sport и Extreme са налични само в Съединените Американски Щати, като за там цените им са избрани на надлежно 10 950 и 11 950 щатски $.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР