+++ Единственото по рода си творение е най-новият резултат от

...
+++ Единственото по рода си творение е най-новият резултат от
Коментари Харесай

Световна премиера в Кан: BMW XM Mystique Allure, вдъхновено от Наоми Кембъл

+++ Единственото по рода си създание е най-новият резултат от съдействието сред BMW и английския супермодел
+++ Високата продуктивност среща висшата мода
+++ Представяне по време на филмовия фестивал в Кан
+++ BMW е формален авто сътрудник на известния фестивал за трета поредна година

Блестящи кино министър председатели, звезди, озаряващи аления килим и един неповторим високопроизводителен автомобил, същинско произведение на изкуството: филмовият фестивал #Cannes, хазаин на международната премиера на #BMW XM Mystique Allure. Това еднократно създание е основано на база на първия високопроизводителен състезателен автомобил от #BMW M GmbH, задвижван от задвижващата система #M HYBRID. Съчетавайки напредничав разкош с ексцентричен външен тип, #BMW XM Mystique Allure е въодушевен от английския супермодел #Naomi Campbell, основан е благодарение на извънредни материали от света на висшата мода и има неповторим саундтрак, основан в съдействие с композитора на кино музика Ханс Цимер.

BMW XM Mystique Allure е най-новият артикул от съдействието сред BMW и Наоми Кембъл. Партньорството прави първите си стъпки предходната година с започващата акция „ Осмели се да бъдеш ти “ за #BMW XM, която слага увереността да бъдеш себе си и да вървиш по собствен личен път в центъра на вниманието.

BMW XM Mystique Allure и Наоми Кембъл: великолеп на поява в Кан.

77-ият кино фестивал в Кан е идеалният избор за международната премиера на BMW XM Mystique Allure. На зашеметяващия декор на френския курорт край пристанището, Наоми Кембъл показа единственото по рода си създание, въодушевено от нея, пред аудитория от определени посетители, преди да се насочи с автомобила към аления килим пред Palais des Festivals et des Congrès. „ Да бъда част от осъществяването на визията на BMW за BMW XM Mystique Allure беше в действителност необикновено “, споделя Наоми. „ За мен е чест, че съм вдъхновението за първия фешън шоуавтомобил на марката, който е неповторим шедьовър във всеки аспект. “

Това е третата поредна година, в която BMW е формален авто сътрудник на филмовия фестивал в Кан. Сътрудничеството включва повече от 200 автомобила за екслузивни трянсфери - измежду които напълно електрическите BMW i7, BMW iX и BMW i5 и plug-in хибридния BMW XM - с цел да обезпечаване на премиум подвижност без местни излъчвания за участниците и гостите на събитието.

Първото BMW, проектирано с материали от висшата мода.

BMW XM Mystique Allure е първият автомобил в историята на марката, планиран благодарение на материали от промишлеността на висшата мода. Тази необикновена връзка показва BMW XM в напълно нова светлина: изразителна, авангардна и стилна и първокласна в идентична степен.

Вдъхновен от обичания цвят на Наоми, екстериорът на автомобила може да се похвали с надълбоко кондензиран ултрамаринов колорит, емфатичен от блестящо матово покритие. Съвременен интерпретация на материали от производители на първокласен текстил, дизайнът безпроблемно придвижва вътрешността на открито, включвайки богато кадифе и блестящи оттенъци от матови железни пайети, вариращи от интензивно виолетово до кондензиран ултрамарин.

Преливащите повърхности са основани с прецизна ръчна направа и тънко око за детайла. В композиция с привличащите вниманието геометрични форми на BMW XM, внасят особено образно благосъстояние в екстровертната хармония на автомобила. Дизайнът на BMW XM Mystique Allure е място за среща за висока продуктивност и висшата мода и рисува неповторима картина на напредничав разкош, който продължава и в интериора. Всички повърхности, в това число M Lounge откъм гърба, са покрити с лилаво кадифе.

BMW IconicSounds Electric: извънреден тон при шофиране от съдействието с Ханс Цимер.

Смелият външен тип на BMW XM Mystique Allure се добавя от характерен акустичен темперамент. В основата му е персонализирана акомодация на BMW IconicSounds Electric, създадена като част от съдействието сред BMW Group Sound Design и композитора на кино музика Ханс Цимер.

Саундтракът основан за този въодушевен от Наоми Кембъл уникат, проектира върховата убеденост на екстериорния дизайн на автомобила върху звуковия пейзаж на шофирането без местни излъчвания. В напълно електрически режим на работа на задвижващата система M HYBRID всяко ускоряване е съпроводено от прочувствено ангажиращ тон, който достоверно показва изключителните характерности и образна прелест на автомобила.

BMW XM: най-мощният серийно създаден модел от BMW M GmbH.

BMW XM е първият модел след именитото BMW M1, който е създаден като само високопроизводителен автомобил от BMW M GmbH, без аналог в серийната гама. Той съчетава вълнуваща динамичност с новаторски разкош и непостижим ексцентричен дизайн, основан на пропорциите на съвременен SAV, мощни очертания, динамично продълговат контур и типичните M дизайнерски детайли. Предната част е доминирана от двойни фарове, BMW бъбрековидна решетка със златиста рамка и контурно осветяване, както и огромните въздухозаборници. С извънреден дизайн се отличават и М алуминиевите джанти, които на размер могат да доближат до 23-инча.

Със своето напълно новоразработено M HYBRID задвижване, BMW XM е първият високопроизводителен автомобил от BMW M GmbH, който разполага с електрифицирана задвижваща система. В BMW XM Label Red (разход на електрическа енергия и бензин — претеглен, смесен: 33,5 кВтч/100 км и 2,0 л/100 км; излъчвания на CO2 — претеглени, комбинирани: 45 г/км(WLTP); разход на гориво с изтощена батерия: 12,9 л/100 км според WLTP; CO2 класове: с разводнен батерия G; претеглен, смесен B. Plug-in хибридният модел с оптималната мощ от 550 кВт/748 к.с. е и най-мощният серийно създаван автомобил, до момента от BMW M GmbH.

*Източник: www.bmw.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР