Евентуалният съперник на Левски в плейофите на Лига на конференциите

...
Евентуалният съперник на Левски в плейофите на Лига на конференциите
Коментари Харесай

Айнтрахт разгроми Локомотив Лайпциг с 7:0, а Волфсбург вкара 6 гола на Макаби Берлин

Евентуалният противник на Левски в плейофите на Лига на конференциите – Айнтрахт Франкфурт, предстоящо нямаше проблеми против Локомотив Лайпциг в мач от 1/32-финалите на Купата на Германия. “Орлите ” разрушиха съперника си със 7:0 като посетители. Рандал Коло Муани се разписа в 37-ата минута, а след почивката Айнтрахт вкара шест гола. Точни на два пъти бяха Дина Ебимбе и Нганкам, а един път се разписаха Мармуш и Гьотце.

Волфсбург не срещна никакви компликации против аматьорския Макаби Берлин. “Вълците ” завоюваха с 6:0 гостуването си в столицата против дебютанта в шампионата.

През първото полувреме Волфсбург осъществя две попадения посредством Лукас Нмеча и Йонас Олдер Винд, като двамата се разписаха в границите на 60 секунди в 8-ата и 9-ата минути. Резервата Тиаго Томас направи 3:0 за Волфсбург в 54-ата минута, а малко по-късно и Герхард откри мрежата. Ридъл Баку и Тиаго Томас вкараха по още един гол в заключителните минути на срещата за разгромния триумф с 6:0.

Втородивизионният Кайзерслаутерн също се оправи с лекост със своя противник в шампионата. Легендарният немски отбор разруши РВ Кобленц с 5:0 като посетител. Американският нападател Терънс Бойд блесна с две попадения за “червените ”.

Представителят на Трета лига – Унтерхахинг, сервира сериозна изненада в 1/32-финалите в днешния ден. Отборът от околности на баварската столица Мюнхен завоюва районното дерби с елитния Аугсбург с 2:0 и чака противника си в идващия кръг на шампионата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР