Една от последните жени, останали трайно в живота на трагично

...
Една от последните жени, останали трайно в живота на трагично
Коментари Харесай

Кейти Едуардс: Матю Пери го убиха докторите!

Една от последните дами, останали трайно в живота на трагично умрялата звезда Матю Пери – Кейти Едуардс, обществено се усъмни в формалната версия за гибелта на артиста. 47-годишната някогашна моделка счита, че Чандлър от „ Приятели “ сигурно още веднъж е бил друсан, въпреки в къщата му да не бяха открити опиати.

„ Много добре знам по какъв начин процедираше той с дрогата и хапчетата. Запаси в дома му нямаше, тъй като страдаше от маниакалния боязън, че ще го заловен. Купуваше си тъкмо дозата, която му е нужна, а на идващия път отново поръчваше отначало. Така че отсъствието на опиати у тях не значи безусловно нищо “ – разкри Кейти.

„ От известно време забелязах някои признаци, че се е върнал към дрогата. Първо – непрекъснатото му наличие в обществените мреши. Матю пишеше във Facebook и Инстаграм, единствено когато е друсан. И вманиачването по Батман също. Като взимаше опиати, вярваше, че е непреклонен. Наричаше се Матман (игра на думи сред Матю и Батман) “ – споделя опечалената кокона.

Според Кейти Едуардс в Холивуд работи кръг от доктори, които обслужват наркозависими баровци, с цел да им предписват рискови хапчета. Подобни подозрения имаше и към гибелта на Майкъл Джаксън – уверена е Кейти.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР