Много хора започнаха да съжаляват Магдалена Томова след злополучния финал

...
Много хора започнаха да съжаляват Магдалена Томова след злополучния финал
Коментари Харесай

Маги Томова не е за съжаление:Обиграната блондинка забърса богаташ

Много хора започнаха да съжаляват Магдалена Томова след злощастния край на „ Ергенът ”. Оказа се обаче, че русата хала освен не е за жалост, а по-скоро за завиждане. Варненката не се отдала на обезсърчение след края на шоуто, а побързала да си оправи живота един път за постоянно.

Финалистката, която не можа да реализира фантазията си да се види младоженка с Алек  се похвали в Инстаграм с загадъчен ухажор.  Който я изненадал със скъпарки подарък – първокласен джип Мерцедес, опакован с панделка и куп балони. А вътре в купето разкрила букет рози, със златна  писмен знак „ М ”, символизирайки името й.

Зарязаната от Алек мома не може да скрие страстите си от скъпия подарък, а почитателите й не стопират да я питат кой е мистериозният й обичан. Но за всички е ясно, че това не е Александър Младенов. Който като видя мама Ксения не се пусна от полата й.

Според слуховете Магдалена се движи със състоятелен паралия, който е много по-възрастен от нея. А съгласно злите езици двамата се познават още от времето преди русокоската да се впусне в сантименталното шоу.

В момента Маги го раздава доста влюбена и щастлива с новия си  и може би по тази причина написа: „ Не се отхвърляйте от  любовта девойки, чакането заслужава! ”. Така загатна, че е дочакала своя мъж, не на бял кон, а на първокласен Мерцедес! ”

Автор: Хотарена.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР