Божана Кацарова пък използва помощта ѝ, за да приготви на

...
Божана Кацарова пък използва помощта ѝ, за да приготви на
Коментари Харесай

Мастършефката Божана Кацарова прикотка Алек на телешко варено

Божана Кацарова пък употребява помощта ѝ, с цел да подготви на прелюбимия ѝ наследник точно колоритното ядене, което сплотява дребни и огромни с вкусовите си качества. Темата с телешкото варено на кардиоложката стана известна, откакто финалистката Маги го загатна при срещата си с нея. От там насетне нещата не се развивиха позитивно за никого от формата.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Bojana Katsarova (@bojana_is_o_ye)

Ергенът Алек изостави двете си избраници, без въобще да се появи персонално пред тях и да им го заяви персонално. Поведението му предизвика гневни реакции в цяла България и към момента Мрежата продължава да шуми по въпроса. Мастършефката Божана Кацарова пък ловко се възползва от вълната и се появи в къс клип с Младенов, в който двамата се потят над ястието. За похлупак майката на печалния ерген дава своите препоръки по телефона.

Хейтърските мнения не закъсняха. Темата с напускането на Алек по този метод към момента е мъчителна за множеството почитатели на сантименталното риалити. Появата на майка му в шоуто сложи по този начин нещата, като че ли даже и на тези години тя към момента му подрежда какво да прави с живота си. Доколко нечие телешко варено ще се окаже почтено за усета и на двамата, евентуално единствено те могат да кажат.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР