Един от водещите сайтове за продажба на маратонки SneakerStudio се

...
Един от водещите сайтове за продажба на маратонки SneakerStudio се
Коментари Харесай

SneakerStudio се ребрандира на PRM. Answear финализира придобиването

Един от водещите уеб сайтове за продажба на маратонки SneakerStudio се ребрандира на PRM. Стъпката става в резултат на финализираната договорка за придобиване от Answear, която

Модната платформа купи Fashion Trends Group Sp.,досегашния притежател на SneakerStudio и полския дистрибутора за концептуално всекидневно облекло PRM.

Answear очевидно е решила да ги слее, като резервира по-силния бранд във високия клас градска мода.

Какво значи това за клиентите?

От 1 юни онлайн магазинът, ще бъде изменена и ще работи под домейна.

Промяната на марката SneakerStudio в PRM ще разреши на компанията да разшири гамата си от предлагани артикули. PRM към този момент ще предлага и маратонки като основен детайл, завещание от продуктовата гама на SneakerStudio. PRM продължава и с продуктите от висок клас марки за улично облекло, с което е позната.



Още един мощен бранд под шапката на Answear

Компанията за онлайн търговия на облекла, обувки и аксесоари Answear генерира над 210 милиона евро доходи през 2022 година и продължава своята агресия. Освен в България, стилната платформа оперира на още 11 европейски пазара. С PRM компанията уголемява доста своето портфолио. По данни на Answear от 2022 година 1,6 милиона клиенти пазарят от платформата.

От тук насетне PRM ще се възползва от чудесно създадените оперативни, софтуерни и логистични благоприятни условия на Answear, които ще разрешат на марката по-широк обсег и достигането до нови групи клиенти, изключително измежду Поколение Z и интересуващите се от първокласна мода.

Досега PRM представляваше два физически бутика във Варшава и Краков, които осъщестяваваха продажби и посредством световния си уеб страница. В късия интервал от основаването си марката съумя да притегли доста познати и уважавани в Западна Европа марки като Y-3, A.P.C., Marni, A-Cold-Wall, MISBHV и Rick Owens.

SneakerStudio работеше единствено посредством онлайн магазина си, като се наложи в Източна и Централна Европа с артикули на adidas Originals, New Balance, Carhartt, Veja и други

Сливането и поглъщането на SneakerStudio от PRM дава причина за реализиране на резистентност при продажбите посредством постигане до нови групи клиенти.

Сегментът, в който е развъртян PRM, генерира по-висока стойност на продуктовата кошница и, несъмнено, изисква качество на осъществяване на продажбите по всички стъпки от потребителската верига. PRM ще работи по-ефикасно посредством по-ниски оперативни разноски с помощта на мащаба на Answear.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР