Наказателното преследване на длъжностни лица и корпоративни обвинения в непредумишлено

...
Наказателното преследване на длъжностни лица и корпоративни обвинения в непредумишлено
Коментари Харесай

Полицията трябва да обмисли повдигането на обвинения срещу хора за скандал със заразена кръв, казва министър от кабинета на торите

Наказателното гонене на длъжностни лица и корпоративни обвинявания в непредумишлено ликвидиране по абсурда със инфектирана кръв би трябвало да бъдат „ прегледани “, сподели министър от кабинета на торите.

Мел Страйд също сподели, че по-късно през днешния ден в Народното събрание ще бъде оповестена " цялостна и всеобхватна " скица за обезщетение на хиляди жертви, откакто отчет за следствие откри, че държавното управление и NHS са прикрили истината за абсурда със нечистата кръв което докара до 30 000 инфекции с ХИВ и хепатит и над 3000 смъртни случая.

Ключови документи също бяха съзнателно унищожени и ръководителят на следствието заключи в понеделник, че бедствието „ не е случай “ и „ може значително, въпреки и не напълно, са избегнати “.

Кампаниите желаеха виновните за неточности със инфектирана кръв да бъдат изправени пред правораздаването. Анди Бърнам, някогашен министър на опазването на здравето на Лейбъристката партия, прикани обвиняванията в непредумишлено ликвидиране да „ раздрусат Уайтхол радикално “. Г-н Бърнам ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР