Едно от най-дългоочакваните заглавия The Apprentice - , направи премиерата

...
Едно от най-дългоочакваните заглавия The Apprentice - , направи премиерата
Коментари Харесай

Филмът за Доналд Тръмп шокира Кан. Екипът на кандидат-президента заплаши със съд

Едно от най-дългоочакваните заглавия " The Apprentice " -, направи премиерата си на фестивала в Кан, като беше посрещнат с 11-минутни аплодисменти.

Семейство Тръмп е изиграно от звезден актьорски състав, в който влизат Мария Бакалова, която играе някогашната брачна половинка на президента Ивана Тръмп, и Мартин Донован като Фред Тръмп. В основната роля на богатия предприемач е Себастиан Стан.

" The Apprentice " (Стажантът) разказва възхода на младия Доналд Тръмп в промишлеността за недвижими парцели през 70-те и 80-те години на предишния век под въздействието на неговия юрист Рой Кон (изигран от Джеръми Стронг). Филмът е дело на наградения в Кан режисьор Али Абаси.

Холивудското издание " Hollywood Reporter " отбелязва, че в залата по време на прожекцията е имало възгласи и шокирани погледи от феновете поради някои от сцените в края на кино лентата. В една от тях Тръмп си прави липосукция, до момента в който друга изобразява хипотетично обезчестяване от страна на Тръмп против първата му брачна половинка Ивана. Сцената е нереалност за действителен случай от 1989 година, който е разказан в детайли в бракоразводното дело на двойката през 1990 година

Преди представянето на кино лентата съвсем никой не беше виждал приключения план, защото съгласно информация в медиите той е бил финализиран единствено няколко дни преди премиерата му.

" The Apprentice " провокира остра реакция от предизборния щаб на Тръмп, който е претендентът за президент на Републиканската партия за идните избори. Говорителят от екипа му Стивън Чунг съобщи, че " ще подадат правосъден иск, с цел да се оправят с искрено погрешните изказвания " във кино лентата.

`Снимка
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР