Когато става въпрос за пътуване със самолет, препоръчително е да

...
Когато става въпрос за пътуване със самолет, препоръчително е да
Коментари Харесай

`Жената, която има право, се опита да поиска три места в самолета за себе си - аз се изсмях последният`

Когато става въпрос за пътешестване със аероплан, целесъобразно е да резервирате мястото си авансово, с цел да осигурите оптимален комфорт на борда на полета. Въпреки това, макар че знаят това, огромна част от пасажерите в последна сметка оставят местата си на случайност на гишето за регистрация.

Точно това реши да направи една жена, когато пътуваше с тричасов полет с нейният 19-месечен наследник седи в скута й. 31-годишният сподели в Reddit: „ Синът ми, защото е под две години, би трябвало да седи в скута ми. Освен това имах огромна раница с всички нужни неща, които държа на пода и са елементарно налични. Може да се препълни бързо, само че тъкмо по този начин е, когато пътуваш самичък с малко дете.

„ При чекирането ми беше назначено случайно място (12C) и най-после се озовах на ред без друго свободно място. Въпреки че правя оценка, когато има празно място до мен, защото това доста усъвършенства преживяването ни при полет, това не е мое очакване и в никакъв случай не го желая при инспекция. “

Но доста за нея и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР