Бен Афлек изглежда не се присъедини към Дженифър Лопес на

...
Бен Афлек изглежда не се присъедини към Дженифър Лопес на
Коментари Харесай

Дженифър Лопес на премиерата на новия си филм, но без Бен Афлек

Бен Афлек наподобява не се причисли към Дженифър Лопес на премиерата в Лос Анджелис на новия ѝ филм „ Атлас “, на фона на нарастващите спекулации за разлъка.

54-годишната изпълнителка мина по аления килим в понеделник без артиста от „ Арго “ до себе си.

Лопес, която изглеждаше зашеметяващо в черно-бял тоалет, театралничи за фотоси соло, както и дружно със своите сътрудници Симу Лиу и Стърлинг К. Браун и режисьора на филма Брад Пейтън.

Jennifer Lopez walks ‘Atlas’ red carpet without Ben Affleck as split speculation grows
— Page Six (@PageSix)
Очевидното неявяване на Афлек от премиерата пристигна тъкмо две седмици откакто двойката за първи път предизвика клюки за разлъка, когато Лопес се появи на Met Gala 2024 без него – макар че беше един от съпредседателите на събитието.

Седмица по-късно TMZ заяви, че двойката живее настрана.

Съобщава се, че 51-годишният Афлек живее в нов дом в Лос Анджелис от близо две седмици.

Междувременно Лопес също беше видяна да преглежда домове предходната седмица, макар че чухме, че тя просто дебне за капиталов парцел.

Въпреки че нито Афлек, нито Лопес са коментирали обществено слуховете за раздялата, звездата от „ Ожени се за мен “ наскоро „ хареса “ обява в Instagram за нездравословни връзки.

Само часове преди премиерата на „ Атлас “, източник сподели извънредно на Page Six, че Афлек е „ пристигнал на себе си “  за злощастния брак на двойката.

See Jennifer Lopez, Simu Liu, Sterling K. Brown and More Arriving at the Atlas Premiere in L.A.
— People (@people)
„ Ако имаше метод да се разведе на съображение краткотрайна полуда, той би го направил “ , показа нашият вътрешен човек. „ Чувства се по този начин, като че ли последните две години са били единствено напрегнат сън, а в този момент е пристигнал на себе си и схваща, че просто няма метод това да проработи. “

След като отмениха първия си годеж при започване на 2000-те години, Лопес и Афлек подновиха романса си през април 2021 година

След една година връзка, двойката избяга в Лас Вегас през юли 2022 година Двамата се ожениха за втори път месец по-късно по време на обилна гала в имението на Афлек в Джорджия.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР