Българската холивудска звезда Мария Бакалова стъпи на червения килим на

...
Българската холивудска звезда Мария Бакалова стъпи на червения килим на
Коментари Харесай

Мария Бакалова дефилира в Кан на премиерата на филм за Тръмп

Българската холивудска звезда Мария Бакалова стъпи на аления килим на тазгодишния кино фестивал в Кан както прилича – с искра и жанр. Бакалова ще показа новия филм със свое присъединяване – „ Стажантът “, в който играе Ивана Тръмп.

Биографичната лента споделя за живота на Доналд Тръмп, а Бакалова се въплъщава в ролята на неговата първа брачна половинка Ивана. Сценарият се концентрира върху по-младите години на бизнес магната и наблюдава основаването на неговата империя и връзките му с неговия наставник – скандалния юрист Рой Кон.

Преди това номинираната за " Оскар " българска актриса даде изявление за сп. Vanity Fair. " Толкова съм разчувствана за международната премиера на нашия филм " Стажантът ". Нямам самообладание да пренеса тази емблематична, по-голяма от живота, героиня на екрана ", показа тя в своя профил във Facebook.

В ролята на младия Тръмп влиза Себастиан Стан, прочут на феновете от филмите на „ Марвел “, а Джереми Стронг играе ролята на Кон. Режисьор на кино лентата е Али Абаси.

Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР